Kauhajoen UA:n SMA&Tierakennus Team jokamiesluokan joukkuemestariksi

Jokamiesluokan joukkuekilpailun, JM SM Liigan Suomen mestaruudesta ajettiin 29.-30.8. Hyvinkäällä. Kahden päivän ja yli 200 kilpailulähdön jälkeen Suomen mestaruutta juhli Kauhajoen Urheiluautoilijoiden SMA&Tierakennus Team. Hopealle ajoi viime vuoden mestarijoukkue Kotkan UA:n Murska-Arska Team ennen Jurvan UA:n DIILERI Teamia.

Sunnuntai-iltapäivän finaalissa ajettiin 36 lähtöä, ja finaali eteni pitkään Murska-Arska Teamin komennossa. SMA&Tierakennus Team kärkkyi kakkosena, ja se onnistui nousemaan kärkipaikalle, kun viisi lähtöä oli ajamatta.

Kauhajoen mestaruus ratkesi vasta kilpailun viimeisessä lähdössä, kun nuori Jere Kalliokoski varmisti mestaruuden.Mestarijoukkue voitti finaalissa 7 lähtöä ja toiseksi tullut 9, joten tasaisen nousujohteinen suoritus ratkaisi mestaruuden.

– Meillä oli tasaisen vahva kalusto ja kaikki kuljettajat esittivät hyviä otteita läpi finaalin. Tämä voitto on koko joukkueen ansiota. Töitä kilpailun eteen on tehty viime syksystä alkaen, ja nuorten kuljettajien sitoutuminen tähän projektiin on ollut ihailtavaa, SMA&Tierakennus Teamin joukkueenjohtaja Vesa Puuskamäki kommentoi voiton ratkettua.

Kaikkiaan Hyvinkään urheiluautoilijoiden järjestämään JMSM Liiga 2015 -kilpailuun osallistui 30 joukkuetta ja 270 jokamiesluokan kilpailijaa.

JM SM Liiga 2015 29.-30.8 Hyvinkää, finaalin tulokset:
1. SMA&Tierakennus Team, Kauhajoen UA, 150 pistettä, 7 lähtövoittoa
2. Murska-Arska Team, Kotkan UA, 147 pistettä, 9 lähtövoittoa
3. DIILERI Team, Jurvan UA, 136 pistettä, 7 lähtövoittoa
4. Kuljetusliike Hämy Trans Team, Suonenjoen UA, 119 pistettä, 4 lähtövoittoa
5. Vääksyn Betoni Team, Päijät-Hämeen UA, 116 pistettä, 5 lähtövoittoa
6. Hilamet Team, Lappajärven UA, 111 pistettä, 4 lähtövoittoa

SMA&Tierakennus Team, Suomen mestarit 2015
JOUKKUEENJOHTAJAT:
Tero Luuri ja Vesa Puuskamäki
KULJETTAJAT:
Pasi Välimäki
Jimi Åkerström
Juha Perälä
Petro Koski
Ville Kujala
Joni Viita
Jesse Pihala
Jere Kalliokoski
Antti Harju
Sami Rinta-Koski

Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta www.jokkis.net/liiga15/online/

Teksti ja kuva: Miikka Kimari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>