Esimerkkiuutinen

Suomen MM-rallin järjestäjät ovat julkistaneet tämänvuotisen kilpailureitin.

Heinä-elokuun vaihteessa ajettava taival mukailee vahvasti viime vuoden reittiä. Ralliviikonloppu alkaa torstaina Ruuhimäen testierikoiskokeella ja lyhyellä Harjun pätkällä Jyväskylän keskustassa.

Tavoitteena oli tehdä täydellinen reitti minimimuutoksin.

Perjantaina kuljettajilla on edessään 160 erikoiskoekilometriä ilman varsinaista huoltotaukoa. Legendaarinen Ouninpohja ajetaan päivän aikana läpi kahdesti täysimittaisena.


 

Lauantaina ohjelmassa on uusvanha Horkan erikoiskoe, joka rakentuu aiemmin Leustussa ja Painaassa käytettyjen teiden yhdistelmästä. Päätöspäivänä sunnuntaina Myhinpää vedetään kahdesti, ja jälkimmäisellä ajokerralla se toimii Power Stagena.

– Tavoitteena oli tehdä täydellinen reitti minimimuutoksin. Esimerkiksi kilpailijoilta saimme palautteen, että viime vuoden reitti oli paras ehkä koskaan, apulaiskilpailunjohtaja Kari Nuutinen kertoo tiedotteessa.

Suomen MM-ralli ajetaan Keski-Suomen sorateillä 30. heinäkuuta-2. elokuuta. Kilpailu käsittää kaikkiaan 20 erikoiskoetta, joiden yhteismitta on 319,38 kilometriä.

Suomen MM-rallin aikataulu:

Torstai 30.7.2015:

8.00 Testi-EK: Ruuhimäki
18.42: Lähtö, Jyväskylä Paviljonki
19.00 EK1: Harju 1 (2,27 km)
19.30-20.15: Huolto, Jyväskylä Paviljonki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>